2011. december 18., vasárnap

Kellemetlen helyzet

Sajtóhír: „Közleményben tagadta vasárnap Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, hogy a fia is a felmondással fenyegetőző orvosok közé állt volna. A Magyar Rezidens Szövetség elnöke pénteken azt mondta, hogy Réthelyi orvosként dolgozó fia is felmondásra készül az egészségügy helyzete miatt, a miniszter szerint azonban egy családtagja sem helyezett letétbe felmondási nyilatkozatot.”
Nekem erről egy régi vicc jut eszembe. Gina Lollobrigida, a múlt század 60-as, 70-es éveinek szexbálványa ellátogat a Szovjetunióba, ahol fogadja Leonyid Brezsnyev pártfőtitkár is, aki első látásra belészeret.
-- Nyilván tudja, hogy én a világ leghatalmasabb ember vagyok – mondja a művésznőnek rövid beszélgetés után. – Kérhet tőlem bármit, ha hajlandó velem tölteni egy éjszakát.
 -- Nos, nekem csak egy kérésem van, nyissa meg Nyugat felé a határokat, hogy aki külföldön szeretne élni, az szabadon elmehessen – válaszolja Lollobrigida.
Brezsnyev meglepődik, egy darabig tanácstalanul méregeti a gyönyörű nőt, majd elégedett vigyor ül ki az arcára és felkiált:
-- Kis huncut, úgy látom kettesben akar velem maradni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése