2012. augusztus 28., kedd

Reklámok közt, védtelen


Kovács Lajos vagyok, 20 éve vízvezeték-szerelő. A vízkő mindig szétszedi a mosógépet. Calgonnal a mosógép is tovább él. Csak a szádban olvad, nem a kezedben. 
Megvette már az e hetit? Sőt, mi az, hogy e hetit? Inkább e napit. Fogyasszunk kérem, vásároljunk! Nem hallották még, a fogyasztás fél egészség. Az egészség fontos! Kezdje a bőrénél! Bőre olyan lesz, akár a babapopsi! Háromból négy fogorvos ezt ajánlja!
Irány a mosdó! Ha a WC-d beszélni tudna! Természetes frissesség a nap huszonnégy órájában! Persze, van más lehetőség is. Libero, testreszabott szabadság! Csak a szádban olvad, nem a kezedben!
Dönts okosan! Ragyogó fogsor, üde száj: reggel este Ovenall! Az édenkert íze. Hosszan tartó, természetes frissesség. Ha kell egy kis energia.
Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira! Mostantól gondolj másképp a jeges teára! De a Tchibo a legtöbb, mi adható. Egyen egy csokit is! Minél inkább csoki, annál inkább Boci! Snickers, ha unod a banánt! Meg áll az eszed, ha eszed! A macskák Whiskast vennének. Pedigree Junior! A kutyamamák ajánlásával!
Telefonáljon kevesebbért! Nálunk az árak a földön járnak. Bármikor bejöhet! Velünk könnyebb! Minden időben Tisza cipőben!
Autókat alkotunk. Nissan, ha egyszer beül, többé nem akar kiszállni! De a Suzuki a mi autónk. Nem lehet kinőni belőle. Megvesszük, Nyuszómuszó? Mert megérdemlem.
Vezetni mindig élvezet. Ön dönt: iszik vagy vezet? Mert a vezető sör. Szabadság. Szeretem. Haverok, buli, Fanta. A jegesen friss lehelet magabiztossá tesz. Csak igazi mai sláger megy.
Jobb veled a világ! Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj. Férfiasan tökéletes. A fogorvosok ajánlásával.
Most, hogy elmentek a nők, nyugodtan beszélhetünk a prosztataproblémákról. Megkönnyítjük folyó ügyeit. Nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál?! Bontott csirkét, bontott csirkét..!!!Most elmenekültek a pasik, nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról. A fogorvosok ajánlásával. Természetes intim védelem.
Ön kinél bankol? Mert hülye azért nem vagyok! Fogyasszunk, kérem, vásároljunk! Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg háziorvosát, gyógyszerészét!
Kovács Lajos vagyok, 20 éve vízvezeték-szerelő. A vízkő mindig szétszedi a mosógépet. És én húsz éve nem tudom összerakni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése