2010. december 13., hétfő

Valódi álhírek

Már a közeljövőben a magyar gazdaság egyik húzóágazatává válhat a szépségipar, mivel a Sajóberkenyei Kozmetikai Kutatóintézetben a világon elsőként sikerült előállítani a fotogént. Ennek az anyagnak a segítségével bárki és bármi vonzóvá válhat. Egyes hírek szerint a fotogén nagymértékben megkönnyítheti a kormányprogram társadalmi elfogadtatását is.

                                                                     X

A Nemzetközi Bűvésszövetség tiszteletbeli elnökségi tagjává választotta F. Zoltán magyar vállalkozót, aki tavaly egy szempillantás alatt eltüntette ötszázmillió forintos jövedelmét. A döntés kihirdetését a közönség soraiban helyet foglaló adóellenőrök viharos tapssal fogadták.
                                                                     
                                                                     X

Kemény hangon bírálta a kormányt a szociális kiadások csökkentése miatt tegnapi sajtóértekezletén P. László, a Magyar Nemzeti Intellektuális Párt elnöke. A sajtóértekezletet követő fogadás keretében az érdeklődők megtekinthették a pártelnök igazgatótanácsi kinevezéseiből rendezett tárlatot.

                                                                     X

Miniatűr pénztárcák sorozatgyártását kezdték meg a Petrencei Bőrdíszműveknél. Az első hírek szerint az új termék iránt rendkívül nagy az érdeklődés, elsősorban a kisnyugdíjasok körében.

                                                                     X

Egy luxemburgi lap felmérése szerint az albán lakosság 99 százaléka elégedett a magyar jövedelmekkel.

                                                                     X

Harminchetedik alkalommal szenvedett balesetet K. László kúnmogyorósi ügyvéd azzal, hogy személygépkocsijával a kiskapun akart behajtani. Az eljárás során ezen furcsa szokását foglalkozási ártalmakkal magyarázta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése