2011. január 9., vasárnap

Vadiúj álhírek

-- Szenzációs hír érkezett Stockholmból. Az idei táplálkozástudományi Nobel-díjat a magyar pénzügyminiszter kapta a magyar nép étkezési szokásainak átalakítása terén végzett kimagasló tevékenységéért.
-- Eredeti módszert dolgoztak ki Zagyvaröcsögén a lakásépítési kedv élénkítése érdekében. Amennyiben valaki vállalja, hogy önerőből és helyben vág bele az otthonteremtésbe, az önkormányzattól ingyen kap díszsírhelyet.
-- Óriási magyar siker született az Alsómontenegrói Népzenei Világfesztiválon. A fesztivál fődíját Bögyös Bori budapesti versenyző nyerte el „Csípem a dizájnod, bébi…” kezdetű nyírmocsoládi népdalával.
-- Bensőséges ünnepségre került sor tegnap Bárányoskemencén abból az alkalomból, hogy tíz éve alakult a helyi rendőrőrs. Az ünnepség keretében az őrs előtti parkban felavatták az Ismeretlen Tettes emlékművét.
-- Jó tanuló, jó sportoló kitüntetést nyújtottak át tegnap a Feketevári Általános Iskolában G. Aranka ötödik osztályos tanulónak. Mint köszöntőjében Kovács Béla, az iskola igazgatója elmondta, Arankát ugyan csak egy lépést választja el a bukástól és testnevelésből már évekkel ezelőtt felmentették, ám édesapja nemrég az összes téli tüzelőt megvásárolta a tanintézmény számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése